Content1 | col2
Montering av fiberskap

Bredbånd

Nettpartner leverer tjenester innen utbygging av fibernett, koaksialnett og sjøkabel. Vi har lang erfaring i planlegging, gjennomføring og kvalitetssikring av leveranser som dette. Med solid erfaring som dette, kan vi sikre rask utbygging med lave kostnader.
Mer informasjon

Fibernett

Nettpartner leverer komplette tjenester innen utbygging av fibernett. Vi jobber innen mange fagområder; alt fra Fiber to the home (FTTH), feilsøking, prosjektering og prosjektering til graving, kanalkabel, skjøting, fiberfremføring og terminering av fiber.

Se hele listen over fagområdene innen fibernett »
Mer informasjon

Koaksialkabel

Nettpartner leverer komplette tjenester innen utbygging av kabel-tv nett, herunder konseptutvikling med kunden. Vi leverer alle former for arbeider innen dette fagområdet. Nettpartner har levert HFC og kabel-tv nett til mange kunder, og vi benytter den nyeste teknologi til gjennomføring av prosjektene.

Utbygging av bredbånd med koaksialkabel »
Mer informasjon

Sjøkabel

Nettpartner leverer komplette prosjekter innen forlegging og tilkobling av sjøkabler med alle tilgjengelige fiberantall. Vi har gjennomført mange prosjekter med legging av sjøkabel, og innehar den nødvendige kompetansen som kreves for prosjekter av denne typen.

Les mer om legging av sjøkabel og fiberoptikk »