Gleder seg til å komme i gang

Nettpartner er veldig fornøyd med tildelingen av denne kontrakten.

– Dette er et prosjekt som er skreddersydd for vår kjernekompetanse, og størrelsen på prosjektet gjør at vi kan utvikle oss videre i samarbeid med en profesjonell byggherre, sier divisjonsdirektør Kjell Anders Fosshaug i Nettpartner Bane.

Han mener kontrakten legger til rette for en god og sikker prosjektgjennomføring.

– Kontraktens fremdriftsplan gir mulighet for god HMS, kvalitet i leveransene våre og en sunn prosjektøkonomi, så nå er det opp til oss å levere. Vi gleder oss til å komme i gang, sier Fosshaug.

Fornøyd prosjektsjef i Bane NOR

Prosjektsjef i Bane NOR, Hanne Stormo, er glad for at kontrakten med Nettpartner nå er signert.

– Nettpartner kjenner området veldig godt, og vil kunne komme raskt i gang. Allerede i pinsen, når det er stans i togtrafikken, starter arbeidet. Vi er superfornøyde med ha fått med oss Nettpartner som entreprenør på denne kontrakten, sier Stormo i en pressemelding.

Viktig del av prosjektet

Arbeidet som Nettpartner skal utføre er avgjørende for at jernbaneutbyggingen i Drammen skal oppnå målet.

– Vi moderniserer jernbanen gjennom Drammen og legger til rette for at flere kan ta mer tog mellom Oslo og Tønsberg. Uten det nye AT- og kontaktledningsanlegget som Nettpartner skal bygge ville det rett og slett ikke blitt nok kapasitet i anlegget til å håndtere flere tog i timen, sier Stormo.

Hun er også glad for å kunne utvide «entreprenørfamilien» i prosjektet.

– Vi er godt vant med gode entreprenører i utbyggingsprosjektet, at vi nå også får med oss Nettpartner er bra.

Skjermbilde 2023-04-24 152636

Fra venstre: Byggeleder Magne Nordgård, prosjektleder Torben Trogstad og prosjektsjef Hanne Stormo fra Bane NOR, divisjonsdirektør Kjell Anders Fosshaug, prosjektleder Kestutis Stikanas og prosjektsjef Andreas Finstad i Nettpartner Bane