Nettpartner - nytt HQ på Lysaker

Nettpartner har flere lokasjoner og avdelinger på kryss og tvers i Norge. Det var derfor viktig for oss, og helt avgjørende at våre nye lokaler hadde en mer sentral beliggenhet, og nærhet til store transportknutepunkter.

Her er det kun 5 minutters gangavstand til togstasjonen, hvor alle tog fra nord, sør, øst og vest har hyppige avganger. I tillegg er det en rekke buss- og rutebåtforbindelser, noe som gjør det enkelt tilgjengelig for både ansatte og besøkende.

 

Moderne arbeidsplasser med bærekraftige løsninger

De nye lokalene legger til rette for samarbeid og kreativitet. Vi har i hele flytteprosessen hatt fokus på valg av bærekraftige løsninger. Vi har gjenbrukt de møblene vi kunne, vi har gitt videre våre brukte møbler vi ikke hadde behov for og kjøpt brukte møbler for å redusere miljøpåvirkningen.

På vår nye base på Lysaker har vi samlet administrasjonen, ledergruppen, og deler av Divisjon Distribusjonsnett og Divisjon Bane.

Det bidrar til å styrke vårt samarbeid på tvers av avdelinger og fagområder. Det bidrar også til å opprettholde et effektivt og dynamisk arbeidsmiljø i våre moderne lokaler.

 

9d8c5b4b-924b-4ca3-ac33-773002c4deb2

20240508_084943

Lysaker

20240508_084843