Gå til innholdet

Lukk

Energimontør

En energimontør bygger, vedlikeholder, monterer og reparerer det elektriske nettet, kabler og strømforsyningsanlegg. I tillegg kan en energimontør jobbe med å montere/ bygge el- og signalanlegg, reparere og vedlikeholde disse for jernbane og sporvei. Montere belysningsanlegg til vei og tunnel, samt park- og områdebelysning. 

Ansvarsområder og myndighet

Du har ansvar for installasjoner og montasje, avviks- og fremdriftsrapportering. Du må gi bistand til lærlinger og andre. 

Personlige egenskaper

En montør samhandler med alle ledd og nivåer i selskapet, samt kunder og leverandører. Du bør derfor ha evne til å kommunisere godt. I tillegg er det viktig at du kan jobbe selvstendig og løse oppgavene på en hensiktsmessig måte - da forholdene utendørs kan være vanskelige.

Du må jobbe etter gjeldende forskrifter og holde deg oppdatert på lover og regler for å ta hensyn til sikkerheten under arbeidet. 

Krav til kvalifikasjoner

Du skal være serviceorientert og samarbeidsvillig. Av faglige kvalifikasjoner henviser vi til forskrift om kvalifikasjoner for elektrofagfolk av 19. desember 1975.

 

Levert av: CoreTrek | Publiseringsverktøy: Dynamicweb