Selskapsledelse

Vibeke Strømme

Administrerende direktør

Vibeke Strømme startet som administrerende direktør for Nettpartner i mai 2022. Strømme har tidligere vært administrerende direktør i Kiwa Norge, og konserndirektør i Mesta, Hafslund og Viken Energinett. Hun har også vært konsulent, og har hatt en rekke styreverv. Strømme har bred industriell erfaring og dyp kompetanse innen strategi, forretningsutvikling og forbedringsarbeid. Strømme er sivilingeniør fra NTNU og har en MBA fra IMD i Sveits.

Vibeke Strømme - Konstituert CEO Nettpartner

Åsgeir Nord

CFO

Åsgeir Nord har vært CFO i Nettpartner siden 2013 og jobber innen områder som finansiell selskapsstyring, finansiering, M&A, strategiutvikling, IKT, Innkjøp og gjennomføring av forbedringsprosjekter. Tidligere jobber inkluderer ledende operative stillinger, investeringsansvarlig innen private equity og ledelsesrådgivning. Nord er sivilingeniør fra NTH/NTNU.

Ã¥sgeir nord

Per Åge Nymann

Markedsdirektør

Per Åge Nymann har vært markedsdirektør i Nettpartner siden 2011.  Han har over 35 års bransjeerfaring, inklusive 20 års ledererfaring. Nymann er Ingeniørutdannet med tillegg innen økonomi.

per åge nymann

Arne Johan Grimsbo

Divisjonsdirektør Distribusjon

Arne Johan Grimsbo startet som leder for divisjon Distribusjon i juli 2022. Grimsbo har tidligere vært konserndirektør i Ringerikskraft med ansvar for entreprenørvirksomheten og har tidligere at flere lederroller innenfor entreprenør-, energi- og offentlig virksomhet. Han har hatt ansvar for gjennomføring av flere forbedring- og utviklingsprosjekter. Grimsbo har utdanning fra forsvaret, Norges Handelshøyskole og har en MBA fra BI. 

Arne Johan Grimsbo-1

Kjell Anders Fosshaug

Divisjonsdirektør Bane

Kjell Anders Fosshaug, CPO i Nettpartner siden 2016, og fra januar 2020 i nåværende stilling. Han har mer enn 20 års ledererfaring, inklusive 15 år som CPO i selskaper som ABB, Aibel og EVRY. Fosshaug er utdannet i USA, og har en Master of International Management og videreutdannelse fra Harvard Business School .

kjell anders fosshaug