Gå til innholdet

Lukk

Arild Borgersen

Administrerende direktør

Arild Borgersen har vært administrerende direktør for Nettpartner, tidligere Fredrikstad Energimontasje, siden 2002. Før det har Borgersen innehatt roller på flere nivåer i selskapet og innehar dermed bred bransjekunnskap. Han har vært sentral i profesjonaliseringen av entreprenørvirksomheten fra å være forvaltnings- til forretningsdrevet. Borgersen er utdannet ingeniør og bedriftsøkonom.

Åsgeir Nord

CFO

Åsgeir Nord har vært CFO i Nettpartner siden 2013 og jobber innen områder som finansiell selskapsstyring, finansiering, M&A, strategiutvikling, IKT, Innkjøp og gjennomføring av forbedringsprosjekter. Tidligere jobber inkluderer ledende operative stillinger, investeringsansvarlig innen private equity og ledelsesrådgivning. Nord er sivilingeniør fra NTH/NTNU.

Hanne Kvernmo

HR-direktør

Hanne Kvernmo har bred erfaring fra både operativt- og ledelsesnivå gjennom over 30 år i ulike økonomi-, HR- og lederroller. De siste 18 årene som HR-sjef i energibransjen. I Nettpartner fra 2012.

Børge Elle

Divisjonsdirektør Prosjekt og Utvikling

Børge Elle har nærmere 20 års ledererfaring fra internasjonale og landsdekkende tekniske miljøer. De siste årene også innenfor salg og forretningsutvikling.  Børge tiltrådte rollen som direktør i Nettpartner mai 2019.

Elin Mesna Helliksen

Divisjonsdirektør Drift

Elin Mesna Helliksen har vært avdelingsleder i Nettpartner siden 2016. Hun har tidligere jobbet på høyt, internasjonalt business-nivå i petroleumsbransjen og har over 20 års ledererfaring. Helliksen er Cand. Mag. i Sosiologi ved UiO med videreutdanning innen økonomi, salg og prosjektledelse fra blant annet Skema Business School og BI.  

Kjell Anders Fosshaug

Divisjonsdirektør Bane

Kjell Anders Fosshaug, CPO i Nettpartner siden 2016, og fra januar 2020 i nåværende stilling. Han har mer enn 20 års ledererfaring, inklusive 15 år som CPO i selskaper som ABB, Aibel og EVRY. Fosshaug er utdannet i USA, og har en Master of International Management og videreutdannelse fra Harvard Business School .

Levert av: CoreTrek | Publiseringsverktøy: Dynamicweb